Tentang Kami

Yiwu Mingmeng hiasan Co., Ltd.

Simkuring studio desain anu percaya ka kakawasaan design hébat.

Tim kami

Yiwu Mingmeng hiasan Co., Ltd. mangrupakeun produsén komprehensif specializing dina desain, produksi jeung diobral di asesoris populér pikeun leuwih ti sapuluh taun. Hal ieu lokasina di Yiwu Kota, Propinsi Zhejiang. Kakuatan pausahaan, saprak ngadegna anak, jeung manajemén ilmiah, téhnologi profésional euyeub, ngembangkeun kontinyu tumuwuhna. Ieu utamana ngahasilkeun perhiasan Éropa sarta Amérika fashionable, kaasup leuwih ti belasan gaya kayaning headdress, ornamén ceuli, necklaces, brooches, sarta ornamén leungeun rupa materials.The pabrik geus meunang kapercayaan ti loba padagang jeung kualitas dipercaya, harga lumrah tur akurat tanggal pangiriman.

parusahaan boga grup bakat ngembangkeun profésional kacida terampil, sauntuyan lengkep produk, diekspor ka sadaya penjuru dunya, sarta loba nasabah geus ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang. Produk anu terus anyar, uphold sumanget persatuan, bagean, kabeneran-néangan, perusahaan inovatif, urang warmly ngabagéakeun ayana anjeun, sampel ngaropéa.

Émbaran leuwih